Η εταιρεία μας


1996 :Η οικογενειακή επιχείρηση ιδρύθηκε από τον Αργύρη Γιαπάντζαλη με την επωνυμία «Τζιτζίδου Ελένή» όπου κατασκευάζει μια ευρεία γκάμα από Τάβλι-Σκάκι και επιτραπέζια παιχνίδια . Ξεκίνησε με την κατασκευή των τάβλι και μέσα στα επόμενα χρόνια άρχισε να δρασρτηριοποιείται και στο χώρο των παιχνιδιών εισάγωντας για πρώτη φορά το 2000 παιχνίδια από τις χώρες Κίνα και Τουρκία.2003- 2004: Η εταιρεία είχε την τιμή να κατασκευάσει τα τάβλι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που διαξαχθήκαν στη χώρα μας το καλοκαίρι του 2004.


2006- 2009: Για πρώτη φορά βγαίνει στην αγορά των παιχνιδιών με δικά της πλέον επιτραπέζια παιχνίδια και αργότερα βγάζει και την εκπαιδευτική σειρά με το όνομα «Παίζω και Μαθαίνω».


Σήμερα η εταιρεία έχει πάνω από 50 διαφορετικούς κωδικούς επιτραπέζιων παιχνιδιών και εκπαιδευτικών παζλ και έχει καταφέρει να παράγει το 95% των προϊόντων που πουλαέι. Επιπλέον, η εταιρία τα τελευταία 10 χρόνια δραστηριοποιείτε και στον τομέα των εξαγωγών σε Γερμανία, Σουηδία, Βουλγαρία, Κύπρο και Αμερική.


Στόχος της εταιρίας είναι να συνεχίσει την εξέλιξη και την ανοδική της πορεία χρόνο με το χρόνο, καθώς και να συνεχίσει να δημιουργεί ποιοτικά παιχνίδια και όχι μόνο. Σας ευχαριστούμε για την υποστήρηξη και συνεχίζουμε!